VL-Yhtymä Oy - rantarakentamista Avaimet Käteen -periaatteella

KAIKKI RUOPPAUKSET, LAITURIT JA VARUSTEET YHDELTÄ TOIMIJALTA

VL-Yhtymä Oy on monipuolinen rantarakentamisen osaaja, ruoppaukset ja laiturit kuuluvat tarjontaamme ympäri vuoden. Toimimme Varsinais-Suomen saaristossa kahden telaponttoonialustaisen kaivinkoneen, ruoppaus- ja kuljetusproomun sekä venekaluston kanssa.

Telaponttoonikoneilla pääsee liikkumaan sujuvasti rantavedessä sekä maalla. Pitkällä ulottuvuudella pystymme läjittämään ruoppausmassat tehokkaasti pidemmällekin rantaan. Ruoppaus- ja kuljetusproomumme soveltuu massojen kuljetukseen sekä kaivuuruoppauksiin syvemmissä vesissä. Proomulla kuljetamme rakennustarvikkeita, mursketta, multaa, kiviä ja muita maa-aineksia.

Vahvarakenteiset arkkulaiturimme rakennetaan aina kohteessa ensiluokkaisista materiaaleista. Ne kestävät rajumpiakin myrskyjä isältä pojalle. Kohteesta riippuen asennamme myös laadukkaita ponttoonilaitureita, jonka voi valita laajasta valikoimasta juuri omaan rantaansa parhaiten sopivaksi.

Rakennamme myös kulkusillat, paalutetut etuseinät, kivipenkereet ja läjitysalueen nurmetuksen. Laiturit ja venepaikat varustamme asiakkaan toiveen mukaan poijuilla, penkeillä, kiinnityslenkeillä, kylpytynnyrillä tai vaikkapa vesiliukumäellä.

Kaikki ruoppaukset ja laiturityöt saa myös osamaksulla. Hyvät maksuehdot ilman kolmansia osapuolia takaavat sujuvan asioinnin ja parhaan palvelun. Lisätietoa osamaksusta.
Työkohteesta tehdään yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelma, ja käydään läpi erilaisia vaihtoehtoja sopivaksi mökki- tai kotirannaksi.
Ruoppaustyön laajuudesta riippuen työn teettäjän on tehtävä ilmoitus tai haettava lupaa ruoppaukselle. Alle 500m3 kokoisista ruoppauksista tehdään ilmoitus ELY-keskukseen, ja yli 500m3 kokoisiin ruoppauksiin haetaan lupaa Aluehallintovirastolta.
 
Hoidamme tarvittaessa ilmoitus- ja lupamenettelyn alusta loppuun.