Piha-alueiden ja kiinteistöjen rakennus- ja kunnossapitotyöt

Kivetykset, pihalaatat, tukimuurit

Rakennamme piha-alueen kivetykset, puutarhan kivimuurit sekä muut näyttävät kivirakenteet. Kivetykseen voi yhdistellä nurmikkoa, asfalttia tai mielikuvituksen mukaan muitakin pintamateriaaleja. Betonikivilaatoitus on huoltovapaa ja kestävä ratkaisu liikenteenkin käytössä olevalle alueelle.

Toimitamme myös omatoimirakentajille tasaus- ja saumaushiekat sekä kuljetamme kivilavat suoraan kohteeseen. Kivetyksen rakentamiseen tarvittavat työvälineet voi vuokrata rakennushankkeen ajaksi vaikka kivitoimituksen yhteydessä.

Kivi- ja laatoitusrakenteisiin voi yhdistää erilaisia valaisimia tai vaikka sulanapitokaapelit. Sähköurakoitsijamme tekee kohteen suunnitelmat ja kustannusarvion helpottamaan päätöksentekoa monipuolisten vaihtoehtojen välillä.


Vihertyöt, nurmikot ja istutukset

Viherhoidon kunnossapitotyössä palveluihimme kuuluu nurmikon leikkaukset, puiden ja istutusten hoitoleikkaukset, ongelmapuiden kaadot ja metsurityöt.

Viheralueiden hoidossa toimimme omalla kalustolla ja henkilöstöllä, vaativissa pihasuunnittelukohteissa ja puiden istutus- sekä hoitoleikkaustöissä luotamme yhteistyökumppanimme Entti Oy:n ammattitaitoon.

Ongelmapuiden kaato ja metsurityöt, sekä myrskyvaurioiden korjaaminen kuuluu päivystysluonteisiin töihin, joissa toimimme tarvittaessa lyhyelläkin valmiusajalla.

Tie- ja pihamaalaukset, pihan opasteet ja varusteet

Asfalttipihalle voi maalata erilaisia ajosuuntaopasteita, pysäköintiruutuja, kieltoalueita sekä muita opasteita. Toimitamme piha-alueen liikennemerkit, opasteet ja infotaulut valmiiksi asennettuna tai itse asennettavana pakettina.

Piharakentamisessa osaamiseemme kuuluu pysäköintialueiden lämmitystolppien tai pihavalaistuksen asentaminen, syväjätesäiliöiden tai jätekatosten rakennustyöt sekä kevyiden piharakennusten kokonaisurakointi.