Laitureiden rakentaminen ja asennus

Rakennamme asiakkaan toiveiden mukaisen ja parhaiten kohteeseen sopivan laiturin. Laituri voi olla monikäyttöinen vene- ja uimalaituri, jossa voi myös nauttia auringonpaisteesta tai kesäisestä illasta kylpytynnyrin sisällä. Kaikki toimitetaan asiakkaalle Avaimet Käteen -periaatteella, toki asiakas voi halutessaan vaikka itse nikkaroida laiturin kannen tai kiinnittää uimaportaat.

Arkkulaiturit puu- tai porapaaluilla, kelluvat laiturit muovi- tai betoniponttoneilla

Vahvarakenteiset arkkulaiturit rakennetaan aina kohteessa ensiluokkaisista materiaaleista. Arkkulaiturit täytetään sisältä kivillä, ja ne kestävät rajumpiakin myrskyjä isältä pojalle. Arkkulaiturit sopivat porapaalutettuina myös kallioiseen rantaan, ja muodostavat melko huoltovapaan kokonaisuuden vaativiinkin olosuhteisiin.

Asennamme myös laadukkaita ponttoonilaitureita, jonka voi valita laajasta valikoimasta juuri omaan rantaansa parhaiten sopivaksi.Valikoimassa on kunnollisia muoviponttoonilaitureita, perinteisiä betoniponttoonilaitureita sekä massiivibetoniponttoonilaitureita.

Rakennamme myös kulkusillat, paalutetut etuseinät, kivipenkereet ja vaikka läjitysalueen nurmetuksen. Laiturit ja venepaikat varustamme asiakkaan toiveen mukaan poijuilla, penkeillä, kiinnityslenkeillä, kylpytynnyrillä tai vaikka vesiliukumäellä.

Kotitalousvähennys ja osamaksurahoitus

Laiturin rakentaminen asunnon tai vapaa-ajan asunnon rantaan oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennyksen saa laiturin rakentamisen työn osuudesta (45%). Vuonna 2015 enimmäismäärä on 2 400 euroa. Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä yhteensä 4 800 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa. Ruoppaustyö ei oikeuta kotitalousvähennykseen.

Laiturihankinta on aina pitkäaikainen investointi, tarjoamme mahdollisuutta osamaksurahoitukseen. Hyvät maksuehdot ilman kolmansia osapuolia takaavat sujuvan asioinnin ja parhaan palvelun. Lisätietoa osamaksusta.

L-mallinen arkkulaituri 10m x 8m

Kylkilaituri ja arkkulaituri

Arkkulaituri 2m x 6m sekä kulkusilta